Oferta noastra

Web development pentru companii la inceput de drum si nu numai

Construim website-uri folosind cele mai noi tehnologii online. Intotdeauna ne dorim ca website-ul, la final, sa arate exact asa cum v-ati dorit.

Fie ca este vorba de un site de prezentare sau de un magazin online, oferim cel mai mic pret de web development pe ora astfel incat costurile sa nu fie o problema pentru dvs.


Comanda

Pachet complet Web Development si Online Marketing

Atunci cand doriti / aveti un magazin online si vreti sa faceti si o campanie online pentru a creste vanzarile, acesta este pachetul ideal de servicii.

Acest pachet reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care doresc atat cresterea vanzarilor, cat si un website e-commerce adecvat trendului de acum. Pachetul include orele de web development pentru crearea site-ului / orele de mentenanta lunara a acestuia, crearea si administrarea lunara a campaniilor de marketing online pe Google AdWords si Facebook Ads. In plus, se ofera consultanta gratuita in vederea realizarii website-ului si / sau a strategiei de marketing.

Comanda

Web Development, Online Marketing si Search Engine Optimization

Acest pachet include atat web development, publicitate online pe Google AdWords si Facebook Ads, cat si optimizarea SEO (Search Engine Optimization) in-page.

Oferta aceasta include toate serviciile necesare unui business care-si doreste un website construit cu cele mai noi tehnologii, o campanie de promovare online si optimizare SEO in-page pentru cresterea vanzarilor si fidelizarea clientilor.


Comanda